It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra Introductie Dag


Deze Introductie- en kennismakingsdag is bedoeld om je een ervaring te geven hoe de TantraTempel werkt en wat Tantra in essentie inhoudt. Tantra leert je o.a. te ervaren hoe het leven te leven,  in vrijheid en in heelheid.  

Tantra wordt vaak verward met seks of met erotiek. Bij Tantra heeft seks geen focus. Het gaat om heel bewust te Zijn, meditatie dus. Tantra kent vele methoden en technieken om je meer bewust te maken. Maar de middelen zijn niet het doel.

Tantra kent o.a. technieken om seksuele energie, de meest krachtige levensenergie, te transformeren. Op de juiste manier toegepast kan dat een aantal voordelen opleveren. Je conditie gaat erop vooruit, je voelt je energieker, krachtiger en levenslustiger. Daardoor ga je er ook jonger en stralender uitzien. 

Afhankelijk van de deelnemers werken we met bijvoorbeeld: aardingsoefeningen, meditatie, rituelen, transformatie oefeningen, mantra, ademhalingsoefeningen, dans, zelf-onderzoek of omgaan met  intimiteit  . In een liefdevolle en veilige sfeer staat ervaren en genieten centraal met lekkere hapjes en drankjes. 

De dag is zowel voor singles als (gelegenheids)stellen en zowel voor beginners als voor gevorderden die al jaren met Tantra bezig zijn. 

Alles wordt verzorgd: meditatiekussens en -stoeltjes, lunch en dranken. Ook mag je deze dagen zo vaak als je wilt meedoen, elke keer is het programma anders, afhankelijk van de deelnemers, energie en het moment. Deze dag is een uniek cadeau aan jezelf of voor een ander. 

Voor data zie de  Agenda  , meestal op de eerste zaterdag van de maand
van 10:00 - 17:00 uur. 

De workshop is gratis, donatie voor eten en dranken is € 29,- per deelnemer

Zie ook:  
Tantra Mini Training
 
Tantra Jaar Training
 
Het aanbod van de TantraTempel

Meer weten? Neem contact op met Nirav 06-15521760  of   E-Mail Nu sessies@tantratempel.nl

Aanmelden - Boeken Tantra Intro Dag

Heb je een vraag, wil je meer info of wil je aanmelden?

Stuur een e-mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk, meestal dezelfde dag, antwoord of een bevestiging van je aanmelding.

Vermeld minimaal de volgende info: 
1. Je voornaam en voornaam van je partner als die meedoet 
2. Bij een aanmelding je (mobiel) telefoonnummer 
3. Wat is je vraag of waarvoor wil je aanmelden 
4. De datum wanneer het plaats vindt  

Stuur de e-mail naar:  E-Mail Nu de TantraTempel  of bel:  06-15521760
Hartelijk dank voor de aanvraag of aanmelding! 

Namaste Tantra Introductiedag   
Namasté