It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Aanbod Tantra Retreats - Trainingen - Workshops - Sessies


Ben je op zoek naar een andere dimensie in je leven en in je contact met anderen?
Ervaar dan wat een authentiek tantrische levenshouding met jou kan doen. Het accent ligt op: bewust zijn, meditatie en transformatie. Grote kans dat je na deelname meer thuiskomt bij jezelf , intenser gaat genieten en meer in je kracht komt. De tantrische oefeningen verhogen je vitaliteit: je levensenergie gaat meer stromen, je voelt je jonger, het leven krijgt weer meer kleur en je gaat gewoonweg meer stralen. Anders gezegd, komt je menselijke potentie meer tot uiting.

Concreet ga je door met Tantra Yoga bezig te zijn op een innerlijke ontdekkingstocht om zo steeds dichter bij je pure Zelf te komen, jezelf beter te kennen. Dat doe je met behulp van meditaties, aarden, ademen, mantra's, transformatie, dans en tantrische rituelen. Je leert te werken met (innerlijke) mannelijke en vrouwelijke energieën en doet oefeningen om (seksuele) levensenergie te verfijnen. Dit alles gebeurt vanuit een sfeer van veiligheid en respect.

Het Tantra-aanbod is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde singles en (gelegenheids) stellen die de intimiteit met elkaar willen verdiepen. 

Het centrum de TantraTempel staat voor het overbrengen van een zo authentiek mogelijke vorm van klassieke Saiva (Kaula) Tantra en doet dat op een zeer zorgvuldige en waarachtige manier. De inzichten van Saraha van Osho, Tantra Yoga Kriya van Satyananda Saraswati, Saiva (Kaula) Tantra van AbhinavaGupta en van Ksemaraja en het Taoïsme zijn daarbij het uitgangspunt.

Het Tantra Meditatie Centrum (Tantra Meditation Resort) de TantraTempel is een oase van rust op een prachtige locatie in een groot natuurgebied, waar iedereen een natuurlijke geborgenheid ervaart en waar genieten vanzelf gaat. Je kunt er in alle rust in de bosrijke natuur wandelen, zonnen of een verfrissende duik in het zwembad nemen.

Je kunt natuurlijk ook een Tantra introductiedag bezoeken om te ervaren of onze manier van Tantra bij je past en of de aanpak van de TantraTempel je aanspreekt. Verder worden er meer week-trainingen en week-retreats gegeven omdat de ervaring leert dat bij Tantra een workshop van enkele dagen onvoldoende diepgang geeft.

Je bent van harte welkom!
Swami Nirav Beej

zie de boeken:
- Tantra: Leven in Vrijheid & Tantra: Leven in Heelheid van Osho
- Tantra Illuminated en Recognition Sutras van Hareesh Christopher D Wallis
- Artikelen en video's van Christopher Tompkins en Alexis Sanderson

Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training