It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Individuele Tantra Koppel Sessie - Arrangement - Huwelijk


Even helemaal in een andere wereld zijn, een onvergetelijk cadeau aan elkaar. Als je meer verdieping en intimiteit in de relatie zoekt kan een Tantra Koppel Sessie een ware uitkomst bieden. De dagen er na worden vaak weer als de wittebroodsweken ervaren. 

Deze sessies zijn individueel, maatwerk en kunnen een therapeutisch effect hebben. We respecteren dat geen stel hetzelfde is, een ieder een andere achtergrond heeft en anders in het leven staat. 

Je wordt ontvangen in een magisch Tantrische sfeer op een prachtige locatie midden in de natuur. Om de transformatie te ondersteunen wordt je aangekleed als een heus Tantrisch paar. 

Naast de tantrische ervaringen ligt de nadruk op van het leven genieten binnen een veilige setting. We beginnen met een heerlijk klein hapje en een drankje. Daarbij worden de beginselen van Tantra uitgelegd. Ook kunnen dan eventuele wensen kenbaar worden gemaakt. 

Deze sessies zijn erop gericht je relatie te verdiepen en meer inzicht te krijgen in je spirituele seksualiteit. Het hart speelt bij Tantra een grote rol. We gaan oefeningen doen om het hart te openen. Daarbij wordt de gevoeligheid van het lichaam vergroot. 

Bij Tantra is het belangrijk dat je je bewust bent van wat er zich in je lichaam afspeelt. Dat je bewust bent van je energie, je denken, emoties, enz. 

Er komen enkele hartverbindende Tantra rituelen aan bod. We laten je diverse energie transformerende oefeningen ervaren. Hierbij gaat je meest primaire levensenergie beter door het lichaam stromen. Daardoor ga je seksualiteit op een meer verfijnde manier ervaren. 

Ondanks dat het niet bij oorspronkelijke Tantra thuis hoort, maar omdat de westerse mens er veel baat bij kan hebben, kunnen jullie eventueel beiden een heerlijke tantrische massage ontvangen. De massage kan voorgedaan worden zodat de helpende partner kan meedoen. Zo leer je enkele tantrische massage technieken die je later thuis kunt beoefenen. Tussendoor worden ruim voldoende heerlijke hapjes en drankjes geserveerd. 

En . . . als je daarna nog tijd en zin hebt kan de avond met een heerlijk drankje worden afgesloten. Gegarandeerd dat je na een Tantra Koppel Sessie met een zeer voldaan gevoel naar huis gaat. 

Een Tantra Koppel Sessie is te boeken voor minimaal 3 of 4 uur. Bij een 4 uur sessie blijft meer tijd over voor eventueel tantrisch lichaamswerk. Deze sessies worden gegeven door o.a.:  Nirav  

Tantra Koppel Arrangement

Ga terug naar top    

In liefde met elkaar verbinden

Door de verfijnde sfeer en ruimte zijn deze sessies bij uitstek geschikt om je meer in verbinding met je partner te brengen. Je wordt begeleid door een Tantrika die je diverse tantrische technieken leert welke je thuis verder kunt gebruiken. 

Dit is een exclusief avondje uit, een fantastisch cadeau aan elkaar. Deze sessies worden 's avonds gegeven. De opbouw is hetzelfde als van een Tantra Koppel Sessie. Daarna overnacht je in een tantrisch ingerichte kamer in de directe omgeving waardoor je in de mooie opgebouwde energie blijft. 's Morgens wordt er een heerlijk royaal ontbijt geserveerd. 

Behalve de prachtige Tantrische ervaringen gaat deze avond ook over totaal genieten binnen een veilige setting. Je bent er samen met je partner helemaal uit en je waant je zeker alsof je in het buitenland bent. 

Er heerst absolute rust en er is veel natuur, een prachtig wijds landschap aan de rivier en veel ruimte. Je kunt hier heerlijk ontspannend wandelen of fietsen in de mooie omgeving. 

Alles wordt met veel zorg en aandacht tot in de puntjes verzorgd.

Tantrisch Huwelijk Ritueel

Ga terug naar top    

In de prachtige sprookjesachtige ambiance van duizend en een nacht wordt in de sfeervolle Tantratempel het meest heilige Tantra ritueel uitgevoerd. Het is een spirituele vorm van de innige verbinding met elkaar, met als doel het samensmelten van jullie energieën, het één worden met elkaar.

Na de hartelijke ontvangst met een drankje en prasat volgt een uitleg van het gehele Ritueel. Dan begeleidt de Tantrika een inleidende hart-meditatie. Daarna volgen een aantal mooie Tantrische rituelen, waaronder het offeren van bloemen, versterking van de onderlinge verbinding, elkaar in het licht zetten, bezegelende mantra's en het heilige Tantra Maithuna Ritueel. 

Dit is echt een prachtige levensingrijpende gebeurtenis en Tantra zal zeker daarna een vaste rol in je leven krijgen!

Wij kunnen voor jullie ook de complete huwelijksdag verzorgen, incl. de officiële huwelijksvoltrekking. Vraag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden. 

Deze sessies worden gegeven door o.a.:   Nirav 
Voor tarieven zie menukeuze donaties.

Zie ook:
Tantra Intro Dag voor als je eerst wil ervaren hoe we werken
Individuele Tantra Healing Sessie
Tantra Koppel Retreat
Het totaalaanbod van de TantraTempel

Meer weten? Neem contact op met Nirav 06-15521760  of  sessies@tantratempel.nl


Aanmelden - Boeken Tantra Koppel Sessie

Heb je een vraag, wil je meer info of wil je een boeking doen?

Stuur een e-mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk, meestal dezelfde dag, antwoord of een bevestiging van je boeking.

Vermeld minimaal de volgende info: 
1. Je voornaam en voornaam van je partner  
2. Bij een boeking je (mobiel) telefoonnummer 
3. Wat is je vraag of waarvoor wil je boeken 
4. De datum wanneer het plaats vindt of 
5. Bij een sessie de gewenste datum, eventueel meerdere keuzedata, en 
6. De aanvangstijd van de gewenste sessie en 
7. De tijdsduur van een gewenste sessie 

Stuur een e-mail naar:   sessies@tantratempel.nl  of bel:  06-15521760
Hartelijk dank voor de aanvraag of aanmelding! 

Namaste Tantra Koppel Sessie stel en partner TantraTempel   
Namasté