It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Stilte Dagen - Vision Quest of Vertel Me Wie Je Bent:    

In de loop van jaren zijn er regelmatig verzoeken van deelnemers geweest om een Stilte Retreat of een Vision Quest aan te bieden. Zij vinden de TantraTempel met zijn kleine tien hectare bos daar uitstekend geschikt voor. Deze dagen zijn niet persé tantrisch, alhoewel ze uitstekend kunnen bijdragen om je Sadhana te kunnen verdiepen. We zijn verheugd dit nu aan te kunnen bieden.

Stilte Retreat

Deze Stilte Retreat is een uitstekende en praktische voorbereiding op een één, twee of drie wekenretreat bij bijvoorbeeld het Vipassana Meditatie Centrum in België. Een Stilte Retreat is bij uitstek een mogelijkheid om de stilte in jezelf te gaan ervaren. Even helemaal weg van het dagelijkse, vaak hectische, gebeuren. Zonder met iemand te moeten praten, zonder (mobiele) telefoon en zonder dat er iets gelezen hoeft te worden. Je gaat al spoedig ervaren dat je denken gaat vertragen en dat je steeds relaxter wordt. De spirituele meesters noemen dit dat je bewust wordt van de stilte in het oog van de orkaan. Je gaat daardoor steeds meer in contact komen met je innerlijke meester.

Vision Quest  
Wanneer je wilt kun je ervoor kiezen om van de Stilte Retreat een Vision Quest te maken. Je gaat dan een paar dagen in stilte het bos in, verblijft daar op dezefde plek en overnacht in het bos. De Vision Quest is bij uitstek geschikt om je huidige situatie te overzien, waarbij als vanzelf oplossingen voor belangrijke levensvragen kunnen ontstaan. Je kunt kiezen om helemaal solitair in het bos te zijn en drinken en wat voedsel voor drie dagen mee te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een buddy je drinken en wat voedsel 's morgens te laten brengen, uiteraard in volledige stilte. Wil of kan je niet in het bos overnachten is het ook mogelijk in de groepsruimte de nacht door te brengen.

 Namaste verlichte Buddha ovaal  

Vind de stilte in jezelf terug.

We zijn in het dagelijks, vaak hectische, leven meestal uit contact met onszelf geraakt.

Tijdens deze korte retreats kom je meer in contact met eigen kern, je essentiële natuur en krijg je meer inzicht in je eigen functioneren.

Je kunt deze kado's aan jezelf zien als een ware spirituele reis. 

Meditatie: Vertel me wie of wat je bent

Een bijzonder diepgaande meditatie van drie dagen. Vroeger heette deze meditatie 'Enlightenment Intensive' of 'Tell me who you are'. Je zit in groepjes van twee deelnemers tegenover elkaar en herhaaldelijk wordt de vraag gesteld: 'Vertel me wie of wat je bent?'. Eerst tien à vijftien minuten de één, dan is de ander aan de beurt. Er is geen dialoog, alleen antwoord geven op de vraag. Elk uur wordt ongeveer zeven minuten de Kin-Hin loopmeditatie gedaan. Dit is werkelijk de meest diepgaande meditatie waarbij je met je absolute kern, met je ware essentie of met je essentiële natuur in contact kunt komen.

De korte week ziet er ongeveer als volgt uit
De periode begint op een woensdagavond om 20:00 uur waarbij de instructies worden overgedragen. Dan volgen drie stiltedagen waarbij sobere maaltijden genuttigd kunnen worden. Overnachting is inclusief in de gemeenschappelijke slaap of groepsruimte om de meditatieve sfeer vast te kunnen houden. 's Morgens wordt een actieve meditatie gegeven, 's middags is er een korte meditatie-workshop en de avond wordt afgesloten met het chanten van een mantra. Wat later in de middag kan op verzoek een kort persoonlijk gesprek als ondersteuning plaats vinden. Als afsluiting volgt daarna op zondag de afronding met sharing, dans en normale maaltijd. De zondag eindigt om ongeveer 12:00 uur.

Coaching tijdens de periode
Natuurlijk kun je tijdens deze retreat worden begeleid om er soepel door te komen.

Voor wie bestemd?
Deze korte retreats zijn een prachtig kado aan jezelf . . . prachtig mens. 
De retraites zijn voor zowel singles als (gelegenheids)stellen met wel of geen ervaring. Beter is het om niet met een partner deel te nemen zodat je dan beter bij jezelf kunt blijven.

Deze inspirerende retreats wordt door Nirav gegeven. 

Algemeen

De groepsruimte is authentiek en sfeervol tantrisch ingericht.  
Maximaal kunnen 12 personen deelnemen. De begeleiding wordt door Nirav verzorgd.

Verder wordt alles verzorgd, incl handdoeken, sobere maaltijden en dranken.
De toegang is de eerste dag om 19:00 uur open.
Het programma begint om 20:00 uur. 
De retreat eindigt de laatste dag om ca.12:00 uur.

Donaties *

Donatie per retreat is  € 197,- per Deelnemer of   € 334,- per Stel
Overnachtingen in de shared slaap- of groepsruimte is inclusief.
Overnachting in een eigen kamer is  € 379,-  extra per periode.
Overnachtingen zijn inclusief zeer sobere (zoveel mogelijk biologische) maaltijden.

* Voor aantoonbare minima en groepen is korting mogelijk, neem contact op met Nirav.

Wil je eerder komen om mee te helpen, je bent van harte welkom.


Zie ook:
Tantra Intro Dag voor als je eerst wil ervaren hoe we werken
Het totaalaanbod van de TantraTempel

Meer weten? Neem contact op met Nirav 06-15521760  of  sessies@tantratempel.nl


Aanmelden - Boeken Retreats

Heb je een vraag, wil je meer info of wil je aanmelden?

Stuur een e-mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk, meestal dezelfde dag, antwoord of een bevestiging van je aanmelding.

Vermeld minimaal de volgende info: 
1. Je voornaam en voornaam van je partner als die meedoet 
2. Bij een aanmelding je (mobiel) telefoonnummer 
3. Wat is je vraag of waarvoor wil je aanmelden  
4. De data wanneer het plaats vindt  

Stuur de e-mail naar:   sessies@tantratempel.nl   of bel:  06-15521760
Hartelijk dank voor de aanvraag of aanmelding! 

Namaste Herfst Tantra Week retreat - retraite   
Namasté