It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra Mini Training - Cursus - Weekend (vrijdagavond t/m zondag)

Een verkorte Tantra training voor iedereen die zich met een open mind en hart de beginselen van een tantrische levenshouding eigen wil maken. Je ervaart daarbij de verbinding met je innerlijke kern en met het leven. Tantra brengt je overgave, vertrouwen en acceptatie. Deze vrij intensieve workshops voor singles en stellen worden in een relaxte sfeer gegeven met veel uitbundigheid. Voorwaarde is dat je minimaal één keer een Tantra Intro Dag hebt gevolgd.

De focus ligt op het overdragen van enkele kernelementen bij oorspronkelijke (Klassieke) Non-Dualistische Shaiva Tantra Yoga. Aan bod kunnen komen: diverse meditatie-technieken, ademen, oefeningen om (seksuele) levensenergie te transformeren, omgaan met intimiteit, mantra's, yantra's en tantrische rituelen (kriya's). Ook komen de beginselen van de Ucchara AUM Pranayam aan de orde. Je kunt deze verkorte training ook zien als een cursus of opleiding.

Tantra Mini Training Extended (EXT) Weekend (WE)

Een paar keer per jaar wordt een Tantra Mini Training Extended (EXT) verzorgd, bestemd voor deelnemers die al een paar keer de basis Tantra Mini Training bij de TantraTempel hebben gevolgd. Deze training is voor deelnemers die hun Sadhana (dagelijkse spirituele beoefening) serieus nemen, bij willen leren en meer uitleg verlangen. Bij deze EXT training wordt verder en dieper op Klassieke Tantra en oefeningen ingegaan. Onderwerpen zijn onder andere: Het ervaren van de Sushumna-, Ida- en Pingala Nadi's en een praktische aanzet tot de meest krachtige Ucchara AUM Pranayam meditatieve transformatie-oefening.

Deze trainingen, zowel de basis als de EXT (Extended), zijn uitstekend geschikt voor deelnemers die al meerdere keren een Tantra (Jaar) Training of Tantra Retreat hebben gevolgd. Het helpt je om met Tantra bezig te blijven en steeds verder te verdiepen ...

Tantra geeft meer kleur aan het leven en laat je energiek stralen. Tantra heeft een krachtig positief effect op je hele wezen. 

Tantra Mini Training in een Weekend (WE): 
Aanvang vrijdags om 19:00, einde zondags om ca 17:00 uur.

Donatie *

Tantra Mini Training WE € 183,- per weekend per deelnemer of  € 329,- per stel. 
incl. maaltijden en dranken en excl. overnachting. 

Overnachting in een gedeelde (shared) slaapruimte is € 27,- per nacht / persoon. 
Overnachting in een eigen (tweepersoons)kamer is € 79,- per nacht. 

* Voor aantoonbare minima / groepen is korting in overleg mogelijk, bel daarvoor Nirav. 


Meer weten? Neem contact op met Nirav 06-15521760  of  sessies@tantratempel.nl


Aanmelden - Boeken Tantra Mini Training

Heb je een vraag, wil je meer info of wil je aanmelden?

Stuur een e-mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk, meestal dezelfde dag, antwoord of een bevestiging van je aanmelding.

Vermeld minimaal de volgende info: 
1. Je voornaam en voornaam van je partner als die meedoet 
2. Bij een aanmelding je (mobiel) telefoonnummer 
3. Wat is je vraag of waarvoor wil je boeken 
4. De data wanneer het plaats vindt  

Stuur de e-mail naar:   sessies@tantratempel.nl  of bel:  06-15521760
Hartelijk dank voor de aanvraag of aanmelding! 

Namaste Tantra Mini Training Authentiek en oorspronkelijk bij de TantraTempel   
Namasté