It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Als oprechte spiritueel zoeker is een Meester nodig

Klik hier voor vorige Artikelen  

Je hebt echt een leraar nodig als je een oprechte zoeker bent op een spiritueel pad. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is zeker niet makkelijk een integere leraar te vinden die de diepgaande materie kan overdragen. Het is niet makkelijk om een ander mens te vertrouwen om je op te laten leiden en/of te laten begeleiden. Besef dat als je echt wilt verdiepen, je dat niet alleen kunt. Zelf heb ik gedurende tientallen jaren tientallen meesters gehad waar bij enkelen jaren intens is gestudeerd en gemediteerd. Als je werkelijk en serieus wilt verdiepen, zoek dan iemand die je kan begeleiden. Dat hoeft niet persé ik (Nirav) te zijn.

Wat kun je van mij verwachten? Ik ben geen levenscoach. Ben ook geen therapeut, psycholoog of een psychiater. Wat wel mogelijk is dat je met je Sadhana (dagelijkse spirituele praktijk / oefening) wordt geholpen. Tantrische technieken, oefeningen en meditaties vanuit de Klassieke Non-Dualistische Shaivistische Tantra kunnen worden overgedragen. Kan je begeleiden met je Sadhana zodat je steeds verder kunt gaan verdiepen. Dat wat wordt overgedragen is bij de Meesters geleerd en ervaren en zij hebben dat weer over vele honderden jaren op dezelfde manier van hun Meesters mogen ontvangen.

Wat er te bieden is, zijn het door de eeuwen heen bewezen inzichten, daarbij is er niets nieuws, niets om over te pochen of te strijden. Als je er klaar voor bent om werkelijk in je spirituele proces op het gebied van Klassieke Tantra te verdiepen, dan ben je van harte welkom.

Altaar TantraTempel - Nataraja - Buddha - Tara - (c) 2022 sw Nirav Beej - TantraTempel

Links naar artikelen:
- Waarom is een Tantra Meester nodig?
- Wat is de functie van een meester?
- Advaita Tantra Meesters op het Pad van Nirav
- Ontmoeting met Tantra Meester Sunyata Saraswati
- Diverse artikelen op Tantrik Yoga NOW

Heel veel succes op het prachtige meditatieve pad van Tantra transformatie . . . 

Tantra is het vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel. 

(c) 2022 Swami Nirav Beej

Klik hier voor vorige Artikelen  

Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de TantraTempel Klussen. Geboden wordt maaltijden en dranken. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Workshops 
Middels Tantra workshops en trainingen zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, je geliefde, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier je grenzen aan te geven. Hierdoor verkrijg je een diepere intieme connectie met een partner waardoor beiden gelukkiger kunnen worden.

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar tapes luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.


Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!