It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra Sessie met tantrische Massage

Klik hier voor vorige Artikelen  

Alhoewel bij de TantraTempel geen tantrische massages sec gegeven worden, lijkt het zinnig om deze keer een mooie meditatieve Tantra sessie met daarin een tantrische massage over te dragen. Omdat het artikel een veertien pagina's groot is, is er een link naar een pdf-file. Er kan een heel dik boek over geschreven worden, zelfs meerdere. Hier wordt een korte, duidelijke outline gegeven waar iemand met enige spirituele ervaring en lichaamswerk een mooie leidraad aan kan hebben. Het is verhelderend om eerst (nog) eens het artikel over het ontstaan van tantrische massage door te nemen. Nuttig is ook het artikel over de mogelijke effecten van een tantrische massage te lezen. Verder is het ook raadzaam om het artikel over het verschil tussen een tantrische sessie en massage door te nemen. Natuurlijk is ook het artikel over zuiverheid bij een Tantra sessie een must om te lezen. Als extra toevoeging kan apart nog eens de hart-seks meditatie worden doorgenomen. Deze wordt ook in het artikel beschreven.

tantra sessie met tantrische massage

Tantra Sessie met een tantrische Massage

Voor de westerse wereld is aanraking heel erg belangrijk. Het is werkelijke armoede wanneer je nooit aangeraakt of gemasseerd wordt. Maar aanraken wordt steeds meer een taboe door allerlei misstanden als grensoverschrijdend gedrag. Ongewenste (seksuele) aanrakingen zijn altijd te veroordelen. Het is zo belangrijk dat men met echte, zuivere en oorspronkelijke Tantra aan de gang gaat, dat kan de hele mensheid transformeren. Daarom wordt dit artikel geplaatst om meer bewust te worden, meditatief te zijn. Een Tantra sessie of een tantrische massage is altijd een diep meditatief gebeuren.

Heel veel succes met dit artikel over een Tantra Sessie met een tantrische massage.
Je kunt voor het pdf-artikel ook op het massageplaatje klikken.

Klik hier voor vorige Artikelen  

Tantra meditatie naar transformatie verlichting


Tantra is het meditatieve pad van transformatie,
daar hoef je echt niets voor te doen,
alleen maar bewust te Zijn.

(c) 2018 Swami Nirav Beej

Klik hier voor vorige Artikelen  

Heel veel succes op het schitterende meditatieve pad van Tantra transformatie . . . 


TantraTempel Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - Meditatie is de Essentie

  
Namastee, ik groet het Goddelijke in je . . . 

Ga in heel diepe meditatie . . .   met heel veel nederigheid . . .    Namasté . . .

TantraTempel - Copyright © 2017 swami Nirav Beej 

Namaste Asana - Lotus-Padmasana

Tantra workshops, retreats en trainingen 

Als je geïnteresseerd bent in een vreugdevol leven met meer kleur en
waarbij je je meer vrij voelt dan kan Tantra een uitkomst zijn. 

Tantra is bewust vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel.


Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de Tantra Klusdagen op woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Evenementen  
Middels Tantra retreats, trainingen en workshops zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, jezelf, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier jezelf beter te leren kennen en meer tot je wezenlijke essentie, je werkelijke kern, te komen.  

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar audio luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te Zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.

Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!