It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra Ervaringsjaar (Training)

Wil je een jaar lang mooie tantra-ervaringen en de essentie van Tantra meemaken, dan kan deze jaartraining je richting zijn. Stap voor stap ga je ervaren hoe (seksuele) levensenergie te verfijnen en te transformeren. Meditatie speelt daarbij een grote rol. Aanvullend wordt met dans, tantrische rituelen, Tantra massage en diverse bewustzijnsoefeningen gewerkt.

Je gaat tijdens dit jaar de basisinzichten van Tantra leren door te ervaren. Tantra gaat niet over de dingen uit het hoofd leren, maar over het ervaren van de integratie van meditaties, transformatie-oefeningen, dans en tantrische massages met je hele wezen.

Namaste   De opbouw tijdens deze jaartraining gaat van heel bewust met seksualiteit en seksuele energie omgaan, naar bewuste verbinding van het mannelijke en het vrouwelijke, verder door naar bewust zijn van de innerlijke man-vrouw verbinding en uiteindelijk naar volledig bewust in contact zijn met de diepere lagen van je innerlijke kern, daar waar je de ruimte en stilte in jezelf kunt ervaren.

Je gaat je steeds rustiger, meer tevreden en meer voldaan voelen. Met andere woorden: het leven gaat meer kleur krijgen.

De TantraTempel draagt Tantra over als een individueel bewustwordings- en transformatieproces van met je innerlijke kern in contact komen, waarbij pure seks op den duur geen constante focus meer heeft. Voor alle zekerheid, de TantraTempel is absoluut niet tegen seks, want dat is uiteindelijk onze bestaansgrond. We zijn allemaal vanuit seksuele energie ontstaan, daar is niets mis mee. Waar het meestal knelt, is de constante focus op seks, orgasmen, genot, extase en bevrediging, met als gevolg veel onrust en ontevredenheid. Laten we een prachtig zelfonderzoek starten door het volgen van dit ervaringsjaar. Je gaat merken dat je meer in contact met jezelf komt en dat je jezelf beter leert kennen. Dat is een hele uitdaging. Je gaat verbaasd zijn over wat er allemaal bij jezelf te ontdekken valt. Er gaat gegarandeerd tijdens dit jaar een heel nieuwe wereld voor je open . . . 

Voor wie?
Het Tantra Ervaringsjaar is voor iedereen, voor zowel beginner als voor meer gevorderde die zich de essentie van de tantrische levenshouding echt eigen wil maken. Daarom is dit ervaringsjaar ook heel geschikt om meerdere keren te volgen. Het is in wezen een cyclisch proces van steeds meer verdieping. Deze ervaringstraining is geschikt voor zowel singles als (gelegenheids) stellen die de intimiteit met elkaar willen verdiepen. Tantra kan daarbij een andere dimensie aan relaties geven. In eerste instantie word je uitgenodigd de relatie met jezelf verder te onderzoeken en te verdiepen. Tijdens het hele jaar wordt thuis voldoende zelfwerkzaamheid van je gevraagd.

  Namaste

Wat kan dit ervaringsjaar je opleveren?
Je gaat intenser genieten en in je kracht komen. De tantrische oefeningen hebben een positief effect op je hele welzijn. Je levensenergie gaat meer stromen, je gaat meer stralen, het leven krijgt weer meer kleur en je gaat je jonger voelen. 
Ook ontvang je een uitgebreide cursusmap die bij elke bijeenkomst verder wordt aangevuld. Hiermee kun je jaren vooruit met diverse oefeningen en meditaties.

Welke tantrische ingrediënten en richtingen worden gebruikt?
Je leert omgaan met diverse meditaties, aarden, ademen, mantra's, oefeningen om (seksuele) levensenergie te verfijnen, tantrische rituelen, asana's, werken met mannelijke en vrouwelijke energieën en tantrische massage. Verder is er ook de nodige beweging, dans en veel van het leven genieten. 

De gebruikte tantrische richtingen komen vanuit de inzichten van Saraha (Tantra: Leven in Vrijheid & in Heelheid van Osho), Tantra Yoga Kriya van Satyananda Saraswati en het Taoïsme. 

Tantra Ervaringsjaar (Training) - Data 2016 

5 lange weekenden van vrijdagavond t/m zondag; 
12-14 feb Start WE - 8-10 apr WE - 10-12 jun WE - 12-14 aug WE - 7-9 okt Slot WE 
Het weekend begint vrijdags om 20:00 en eindigt zondags om ca 17:00 uur.

Tussen de 5 bijeenkomsten door worden oefeningen als huiswerk meegegeven.
Bij elke volgende bijeenkomst wordt stap voor stap steeds verder verdiept. 
Overnachtingen zijn optioneel.

Voor de exacte data, zie de  Agenda 

Donatie

De donatie per jaar is   € 823,- per deelnemer  of    € 1.479,- per stel
Excl shared overnachtingen a  € 27,-  pp / nacht, incl ontbijt,
Overnachting in een eigen kamer is  € 25,-  per nacht extra.

Aanmelden - Boeken Trainingen

Heb je een vraag, wil je meer info of wil je een boeking doen?

Stuur een e-mail en je ontvangt zo spoedig mogelijk, meestal dezelfde dag, antwoord of een bevestiging van je boeking.

Vermeld minimaal de volgende info: 
1. Je voornaam en voornaam van je partner als die meedoet 
2. Bij een boeking je (mobiel) telefoonnummer 
3. Wat is je vraag of waarover wil je meer info 
4. De serie die je wil boeken  

Stuur de e-mail naar:   sessies@tantratempel.nl  of bel:  06-15521760
Hartelijk dank voor de aanvraag of boeking! 

  

Namaste   
Namasté