It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Unieke Tantra Jaar Training

Klik hier voor vorige Artikelen  

De Tantra Jaar Training
Over een paar maanden start weer de volgende Tantra Jaar Training. Deze Tantra training is uniek in Nederland en gaat over hoe Tantra oorspronkelijk bedoeld is. Vrij en ongedwongen in het leven staan. Zonder allerlei angsten, valse ideeën of aannames en in verbinding met de natuur en het Bestaan.
Om zich deze bijzondere levensvisie of houding eigen te kunnen maken, heeft Nirav zich tientallen jaren verdiept in de bronnen van authentieke tantra. Deze Tantra komt van de bijzondere, ongeëvenaarde en diepgaande inzichten van Abhinava Gupta, Ksemaraja en Saraha, die allen omstreeks een duizend jaar na Christus leefden. Toen was Tantra nog een werkzaam en samenhangend geheel. (Zie artikel Tantra Landschap )

Tantra overdracht
Om deze inzichten en essentie zo comfortabel mogelijk te kunnen overdragen zijn tientallen jaren studie, praktijkoefeningen, begeleidende meesters en inzicht in Advaita Vedanta absoluut noodzakelijk geweest. Door deze voorbereidingen kan de TantraTempel de nodige tantrische ingrediënten overdragen tijdens een relatief korte Tantra Jaar Training van vijf weken verspreid over een jaar. Maar dan komt voor een deelnemer pas het eigenlijke werk: zelf aan de gang gaan met studie, oefenen en af en toe een update volgen.

Shiva-Shakti afbeeldingen waarbij zij in één lichaam vertegenwoordigd zijn

Artikelen en Oefeningen
Omdat Tantra voor iedereen toegankelijk te maken, zijn op de website onder de menukeuze ‘Kennis Centrum’ de keuzes ‘Tantra Artikelen’ en ‘Tantra Oefeningen’ geplaatst. Zo kun je zelf kennis opdoen en diverse meditaties, transformaties en allerlei andere oefeningen voor jezelf uitvoeren. Onder de keuze ‘Tantra Oefeningen’ zijn alle ingrediënten opgenomen die bij de Tantra Jaar Training aan de orde komen. Kom je er niet uit, volg dan een training of een retreat.

Tantra richting
De richting (lineage) die bij de TantraTempel wordt overgedragen, is de Non-Duale Shaivistische Kaula Tantra, komend uit Kashmir. Eén van de belangrijke set oefeningen is de samenhangende set van de Cobra Breath, de Ucchara AUM Pranayam en de Prana Ucchara. Tijdens de jaartraining wordt daar stap voor stap naar toegewerkt. Zie verder de webpagina Tantra Jaar Training. Wil je een idee hebben hoe bij de TantraTempel met Tantra wordt omgegaan en overgedragen, volg simpelweg een Tantra Intro Dag, een Tantra Mini Training of een Tantra Retreat.

Omgeving en locatie
Door de schitterende locatie, weg van het drukke stadsleven, heerlijk in de natuur, ga je je steeds rustiger, tevredener en meer voldaan voelen. Het leven gaat daardoor meer betekenis en kleur voor je krijgen. Deze training is geschikt voor iedereen, onafhankelijk van opleiding, status, kleur en overtuiging. Een bijzonder interessante ontwikkeling is dat er de laatste jaren steeds vaker deelnemers uit de meer seksuele en massage (Neo)Tantra-hoek komen, die al jaren Tantra workshops geven en zich meer in authentieke Tantra willen gaan verdiepen.

Voor meer info over de Tantra Jaar Training, klik de link aan.

Heel veel succes op het prachtige meditatieve pad van Tantra transformatie . . . 

Klik hier voor vorige Artikelen  

. Namaste Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - Meditatie is de Essentie

Tantra is het meditatieve pad van transformatie,
daar hoef je echt niets voor te doen,
alleen maar bewust te Zijn.

(c) 2019 Swami Nirav Beej

Klik hier voor vorige Artikelen  

Heel veel succes op het prachtige meditatieve pad van Tantra transformatie . . . 

TantraTempel Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - Meditatie is de Essentie

  
Namastee, ik groet het Goddelijke in je . . . 

Ga in heel diepe meditatie . . .   met heel veel nederigheid . . .    Namasté . . .

TantraTempel - Copyright © 2016 swami Nirav Beej 

Namaste Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - is Essentie

Tantra workshops, retreats en trainingen 

Als je geïnteresseerd bent in een vreugdevol leven met meer kleur en
waarbij je je meer vrij voelt dan kan Tantra een uitkomst zijn. 

Tantra is bewust vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel.


Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de Tantra Klusdagen op woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Workshops 
Middels Tantra workshops en trainingen zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, je geliefde, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier je grenzen aan te geven. Hierdoor verkrijg je een diepere intieme connectie met een partner waardoor beiden gelukkiger kunnen worden.  

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar tapes luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.

Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!