It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantrika swami Nirav Beej en Tantra Team - Tantra Pad


Swami Nirav Beej oprichter van de TantraTempel op landgoed KristalBoom met bos en veel natuur  

Het Tantrapad heeft Nirav jarenlang in India,  Nepal, Tibet en de Himalaya´s vast gehouden. Daar zijn bij fascinerende Hinduïstische en Buddhistische Tantra-meesters  veel inzichten en ervaringen met de tantrische levenshouding opgedaan.  Daarbij waren tantrameesters zoals o.a.: Narendra Nath.Bhattacharyya, Sures Chandra Banerji, Dalai Lama, Kirti Rinpoché, Sunyata Saraswati en Osho.


Het zoekpad van Nirav 
In 1982, ruim dertig jaar geleden, is de zoektocht door Nirav naar Tantra ontstaan. Tijdens tientallen jaren van studie en ervaringen bij diverse meesters in geheel India, Nepal en Tibet is gezocht naar de meest originele en de meest pure vorm van Tantra. Deze intensieve reis en zoektocht is aangewakkerd door Osho, een ware Tantra meester uit India. Daarnaast heeft Nirav enkele jaren in de Himalaya's en Kashmir gemediteerd.

Het was tevens een voortdurende zoektocht naar de Waarheid.  Naast de meest oorspronkelijke vormen van Tantra blijken de  Advaita Vedanta inzichten het mooist aan te sluiten. Het loslaten  van alle overbodige ideeën, concepten en dogma's. Bij tientallen guru´s zijn vele jaren over de hele wereld satsangs bijgewoond.

Na jarenlang in de industrie en automatisering als creatief leidinggevende gewerkt te hebben heeft Nirav o.a. in Poona-India trainingen gevolgd in psychic massage, diverse vormen van lichaamswerk, diverse counseling trainingen, trainingen voor het openen en verbinden vanuit het hart en trainingen in diverse Tantra vormen. 

Swami Nirav Beej van de TantraTempel Tantra Meditatie Centrum

Het levensdoel van Nirav is om de essentie van authentieke Tantra zo zuiver mogelijk door te geven. Zijn levenstaak is het opleiden en begeleiden van Tantrika's en Tantra doorgeven aan deelnemers van diverse groepen en trainingen. Tevens geeft Nirav individuele tantrasessies.

Tantra is meditatief Zijn en vanuit het hart in liefdevolle verbinding zijn waardoor alles samensmelt tot één geheel . . .

zijn motto is: 

Je leeft maar één keer in dit lichaam,
dat is net toevallig NU
 . . .

Dus . . . durf het leven NU te leven,
in vrijheid en heelheid . . .


 

Het Tantra-Team bestaat uit o.a.:
DevaKali Teamlid TantraTempel Tantra Meditatie Centrum

Tantrika DevaKali

Deva (hemels, goddelijk) Kali (krachtige creatie, godin van de tijd, goddelijke moeder), staat voor moederlijke, oprechte vernietiging en krachtige creatie. Sterven/afbreken om op vruchtbare bodem opnieuw te zaaien . . .  

Kali in haar puurste verschijning is vormloos. En vanuit deze vormloosheid is er ruimte voor nieuwe creatie.

DevaKali is getraind in o.a. Awakening your light Body, Self Exciting, Reiki, Healing Love, Tantra, diverse vormen van meditatie en ontspanningstechnieken en heeft veel ervaring met diverse massage vormen. 

Zij verzorgt individuele en Tantra Koppel Sessies.

DevaKali werkt vanuit haar hart en brengt je terug naar de puurheid in jezelf. Je innerlijke kracht mag weer worden geleefd. Tijdens dit transformatie proces mag alles er zijn . . .


 

Voor een langere introductie zie het artikel Mijn weg naar Tantra . . . 

Namasté, groet de Buddha in je, het Goddelijke in je . . .

Namaste TantraTempel Tantra Team


Zie ook:  
Het aanbod van de TantraTempel

Meer weten? Neem contact op met Nirav 06-15521760  of  sessies@tantratempel.nl

Tantra Meditatie & Transformatie Centrum