It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Kama Marmas Massage - Activeren Chakra's

Klik hier voor vorige Artikelen  

Dit artikel gaat over het tijdens lichaamswerk het openen en activeren van diverse chakra's. In onze retreats en trainingen wordt deze Kama Marma Massage incidenteel gebruikt. Onderaan staan links naar de plaat en tekst in pdf formaat.

Algemeen
Kama Marmas zijn de erogene zones welke het fysieke lichaam stimuleren en het psychische ofwel etherische lichaam voeden. Het zijn allemaal chakra’s en sub-chakra’s. Bij seksuele spirituele vereringen worden de diverse Kama Marmas gestreeld, ingewreven met etherische oliën, geparfumeerd en gekust. Daarbij kan men met de ogen het lichaam adoreren om zo het gehele lichaam in één erogene zone om te toveren, te transformeren.

Eén van de traditionele tantrische gebruiken is eerst aan te raken, dan te beademen en daarna ieder deel likjes of kusjes te geven. Dit is niet een vast gegeven patroon. Iedere fase levert zijn eigen unieke respons op. Wil je het lichaam zo volledig mogelijk laten ontwaken, moet je geen enkele fase overslaan. Besef altijd dat bij Tantra bewust Zijn en spirituele groei de motivatie is. Over het algemeen geeft het energetisch behandelen meer resultaat dan fysiek aanraken.

Het beste resultaat bereik je door te beginnen met de Tweede Zone. Daarna ga je over op de Eerste Zone om met de Derde Zone te eindigen. De derde zone is meestal slapend totdat de vorige zones gestimuleerd en geactiveerd zijn. Wanneer alle zones geopend ofwel ontwaakt zijn kan je alles doen ongeacht de volgorde, als het maar goed voor elkaar voelt. Let daarbij op dat de linker zijde van het vrouwelijk lichaam het meest sensitief is, voor de man is dit de rechter zijde.

De volgorde wordt duidelijk gemaakt in het volgende plaatje:

Kama Marmas Massage plaat - Activeren Chakra's

De beschrijving staat op het volgende plaatje:

Kama Marmas Massage plaat - Activeren Chakra's

De Kama Marmas Massage plaat in pdf formaat:
Kama Marmas Massage plaat in PDF

De Kama Marmas Massage tekst in pdf formaat:
Kama Marmas Massage tekst in PDF


Klik hier voor vorige Artikelen  

Tantra meditatie naar transformatie verlichting


Tantra is het meditatieve pad van transformatie,
daar hoef je echt niets voor te doen,
alleen maar bewust te Zijn.

(c) 2017 Swami Nirav Beej

Klik hier voor vorige Artikelen  

Heel veel succes op het schitterende meditatieve pad van Tantra transformatie . . . 


TantraTempel Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - Meditatie is de Essentie

  
Namastee, ik groet het Goddelijke in je . . . 

Ga in heel diepe meditatie . . .   met heel veel nederigheid . . .    Namasté . . .

TantraTempel - Copyright © 2017 swami Nirav Beej 

Namaste Asana - Lotus-Padmasana

Tantra workshops, retreats en trainingen 

Als je geïnteresseerd bent in een vreugdevol leven met meer kleur en
waarbij je je meer vrij voelt dan kan Tantra een uitkomst zijn. 

Tantra is bewust vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel.


Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de Tantra Klusdagen op woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Evenementen  
Middels Tantra retreats, trainingen en workshops zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, jezelf, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier jezelf beter te leren kennen en meer tot je wezenlijke essentie, je werkelijke kern, te komen.  

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar audio luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te Zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.

Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!