It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra en Vrouw zijn

Klik hier voor vorige Artikelen  


Word zichtbaar door onzichtbaar te zijn
Tantra is de kunst van liefhebben; het leven lief te hebben, jezelf lief te hebben en de ander lief te hebben.  Het is de weg om met zacht respect jezelf en het leven tegemoet te treden. Een weg om met begrip en aandacht naar binnen te keren en te ervaren wat IS.
  
Vrouwen zijn over het algemeen geneigd hun onzekerheden, angsten en andere ongemakken te projecteren op de ander. Door onze gevoelens niet te uiten en uit te besteden aan de ander, ontkennen we een deel van onszelf en leven we eigenlijk maar half. Omdat we langs onszelf leven, komen we ook niet echt tot leven. Maar ook leven we langs onze oerkracht en verliezen we onszelf in de perversie. Hierdoor gaan we steeds weer op zoek naar exotische piek-ervaringen buiten onszelf. Daarbij missen we de vreugde omdat we ons onze gevoelens niet toe-eigenen.
  
Neem verantwoording
De uitnodiging is om met zachte aanwezigheid verantwoording te nemen. Wanneer je je bestaan erkent kan je een boeiende reis naar binnen gaan maken, je eigen avontuur tegemoet gaan. Mede door te vertrouwen op het aangeven van je eigen grenzen hou je ze in ere. Daarbij is het van belang om bewust JA te mogen zeggen, maar ook om NEE te durven zeggen. Terug naar je autonome Zijn.

Versmeltende vrouw energie - the Tantric Experience, TantricExperience, Tantra Ervaring  

Een schitterend geschenk 
Being selfish, egoïstisch zijn, is het mooiste geschenk dat je jezelf en de ander te bieden hebt.

De enige manier om met jezelf in contact te komen is om als een getuige naar binnen te gaan.

Hier word je heel, één met je oerkracht en één met het bestaan.


In contact met een ander 
Juist in contact met een ander is het van belang dat je jezelf toestaat om naar binnen te keren. Je projecteert je eigen behoeftes, angsten, etc. niet naar buiten. Door bij jezelf naar binnen te kruipen laat je de projecties van de ander ook niet op je inwerken. Wanneer je zo dicht mogelijk bij jezelf blijft ga je je eigen stem weer horen. Je neemt de ruimte om onbekende oorden in jezelf te ontdekken. In die onverwachte, onbekende oorden ontstaat het eigene. Doordat je met zachtheid en respect met jezelf omgaat, voelt de ander dat je er volledig bent. Dit schept voor de ander ruimte om ook volledig naar binnen te keren en de eigen innerlijke reis te maken. Je staat volledig in je volle kracht en dat nodigt de ander uit ook de innerlijke kracht te leven.
  
Dans je eigen dans 
Volg je eigen impulsen, je innerlijke noodzaak om te bewegen. Neem de ander vanuit je centrum mee op jouw exotische reis. Maak contact in een tantrische dans door je eigen dans te dansen. Wees onzichtbaar en word een verrassing voor jezelf . . .
  
Weekend Workshop 
Een enkele keer per jaar organiseren we een Tantra Vrouwen Weekend steeds met een ander onderwerp.

Klik hier voor vorige Artikelen  

Heel veel succes op het meditatieve pad van Tantra . . . 

TantraTempel Ingredienten - noodzakelijk bij Tantra - Meditatie is de Essentie

  
Namastee, ik groet het Goddelijke in je . . . 

Ga in heel diepe meditatie . . .   met heel veel nederigheid . . .    Namasté . . .

TantraTempel - Copyright © 2014 swami Nirav Beej 

Namaste vrouwelijke tantrische energie

Tantra workshops, retreats en trainingen 

Als je geïnteresseerd bent in een vreugdevol leven met meer kleur en
waarbij je je meer vrij voelt dan kan Tantra een uitkomst zijn. 

Tantra is bewust vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel.


Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de Tantra Klusdagen op woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Workshops 
Middels Tantra workshops en trainingen zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, je geliefde, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier je grenzen aan te geven. Hierdoor verkrijg je een diepere intieme connectie met een partner waardoor beiden gelukkiger kunnen worden.  

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar tapes luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.


Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!