It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra: Stralen door innerlijke Reiniging

In Essentie ben je een Kolom van puur Licht

Klik hier voor vorige Artikelen  


Tantra draagt heel bijzondere aspecten in zich. Als je het gevoel hebt dat er meer uit het leven te halen valt, kan Tantra daarbij een leidraad zijn. Tantra kent een groot aantal mogelijkheden om jezelf meer op te schonen door verdiepende meditaties, intensieve ademtechnieken, transformatieoefeningen en bijzondere rituelen. In onze retreats gaan we daar ervaringen mee opdoen. De eerst volgende is de Tantra Pinkster Retreat , je bent van harte welkom! 
  
Liefdevol naar jezelf zijn 
Wanneer je respectloos met jezelf omgaat, kom je nauwelijks in contact met jezelf. Je komt dan ook niet bij je eigen kracht en volle energie. Tantra kan je een weg wijzen naar je ware essentie. Wat daarbij ook kan ontstaan, is dat je meer in contact komt met de totale werkelijkheid. Tantra leert je dat het lichaam hiertoe een brug kan zijn. Het laat je ervaren hoe je liefdevolle eerbied voor jezelf kunt hebben met heel veel respect en dankbaarheid. Je wordt daardoor meer met je innerlijke, voedende krachtbron verbonden. 
  
Innerlijke Reiniging 
Door, soms sluimerende, gebeurtenissen uit het verleden komen emoties als gekwetst voelen, woede, je schuldig voelen, neurosen, onzekerheid, jaloezie, machtsspelletjes, de schuld buiten jezelf geven, verdriet en wanhoop weer naar boven. Van deze, soms onbewuste, mechanismen is bewustwording de sleutel naar emotionele reiniging. Verantwoordelijk worden voor je eigen emoties zonder een ander daarvan de schuld te geven werkt als een helende genezing. Belangrijk daarbij is dat je leert je emoties liefdevol te accepteren, je ervoor open te stellen en ze zelfs te omarmen waardoor ze als vanzelf langzaam kunnen oplossen. 
  
Weg naar binnen 
Bij Tantra gaat het er in eerste instantie om dat je de weg bij jezelf naar binnen gaat vinden. Daar kun je bewust worden dat je zowel vrouwelijke als mannelijke energieën in je herbergt. Volledige versmelting van deze innerlijke man en vrouw kan ontstaan waardoor je een totale heelheid in jezelf kunt ervaren. Tantra kan hierbij een cruciale rol spelen omdat het allerlei mogelijkheden biedt die een pad naar binnen wijzen. Startpunten zijn je eigen spirituele hart, meditatie en bewust Zijn. Door deze staat van Zijn ga je meer inwendig stralen en word je steeds meer een mooier mens. Een beter contact met een ander kan dan ontstaan als een ware toegift. 

Innerlijke reiniging en totale tantrische versmelting

Verbindingen met anderen 
Tantra is een liefdevol samenzijn met jezelf en kan een vertrekpunt zijn om van daaruit verbindingen met anderen aan te gaan. Je kunt het zien als een ware versmelting met jezelf en met een ander waarbij je jezelf niet verliest. Om in werkelijk contact te komen met een ander is eerst het contact met jezelf een voorwaarde. Door een innerlijke straling naar binnen ga je vanzelf meer naar buiten stralen. Door deze innerlijke opschoning treed je de wereld weer met open armen tegemoet. Hierdoor kun je een diepere intieme connectie met een partner verkrijgen waardoor beiden gelukkiger kunnen worden . . .

Klik hier voor vorige Artikelen  

Namastee, ik groet het Goddelijke in je . . . 

Ga in heel diepe meditatie . . .   met heel veel nederigheid . . .    Namasté . . .

TantraTempel - Copyright © 2014 swami Nirav Beej 

Namaste Tantrische versmelting van partners

Tantra workshops, retreats en trainingen 

Als je geïnteresseerd bent in een vreugdevol leven met meer kleur en
waarbij je je meer vrij voelt dan kan Tantra een uitkomst zijn. 

Tantra is bewust vanuit je hart in liefdevolle verbinding zijn
waardoor alles samensmelt tot één geheel.


Klussers gevraagd 
We hebben al met een enthousiaste groep Tantra vrienden ontzettend veel werk verzet, hartelijk dank daarvoor. Toch kunnen we nog een aantal mensen gebruiken voor de Tantra Klusdagen op woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos en diverse looppaden gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Workshops 
Middels Tantra workshops en trainingen zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, je geliefde, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier je grenzen aan te geven. Hierdoor verkrijg je een diepere intieme connectie met een partner waardoor beiden gelukkiger kunnen worden.  

  
Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar tapes luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.


Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!