It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Tantra en Pasen - Verdieping - spirituele zingeving


Click hier voor vorige Artikelen  

Lieve Tantra geïnteresseerden, 

Nog enkele klussers gevraagd om mee te helpen de TantraTempel verder op orde te brengen. 

Tantra Buddha Boeda verlicht bij de TantraTempel  

Geef spirituele zin aan de dagen rond Pasen.

Deze workshop rondom Pasen staat in het teken van Bewustwording en Bevrijding. Enkele ingrediënten daarbij zijn geborgenheid, levenslust en intimiteit: de basis van liefdevol contact met onszelf en de ander.

De energie van de dagen rondom Pasen brengt het Hogere, de Liefde, Balans en Harmonie in onze relaties. 


Deze dagen verlopen in een relaxte sfeer, er is veel ruimte om elkaar te ontmoeten en natuurlijk mag je ook veel genieten. 

De dagen worden op ons landgoed KristalBoom in een authentiek sfeervol ingerichte Tantra groepsruimte gegeven. Dit is bij uitstek een veilige omgeving waar je diverse elementen van Tantra kunt ervaren. 

Deze retreat is bestemd voor stellen en singles. 

Click deze link voor meer informatie over de Paas Retreat

Verslag Tantra Paas Retreat

De Tantra Paas Retreat workshop was weer een heerlijk evenement. 

Hart Meditatie 
We hebben mooie Hart-meditaties gedaan waarbij het hart verder kon openen. Het vanuit het hart in verbinding zijn was een intense ervaring. Het is een openbaring om te zien hoe men meer van het hoofd naar het hart kwam. Daarbij gingen de gezichten steeds meer stralen en men leek aan het einde van de retreat minstens tien jaar jonger. Het was echt als het ware herboren worden. 

Mantra 
Het chanten van de mantra's maakte bij de deelnemers heel veel los. Het zingen van Mantra's brengt zo'n harmonie tot stand dat je je meer met het goddelijke, meer met het Bestaan verbonden voelt. Je voelt je dan meer stil, rustiger en kalm. Sommige deelnemers, die niet gewend zijn om te zingen, denken dat het chanten van een Mantra niet veel voorstelt. Maar de meesten van hen zijn achteraf diep onder de indruk omdat ze dan één worden met de klanken van het innerlijke. Met die klanken worden subtielere lagen van je wezen bereikt. 

Transformatie 
De Kleine Hemelse Kringloop (Taoìsme) en de Hong Sau zijn prachtige basis oefeningen om seksuele of levens-energie te transformeren. Na eerst enkele aardings- en ademhalingsoefeningen gedaan te hebben werd op een mooie manier meer (levens)energie opgewekt. Het princiepe is dat als er geen energie is valt er niets te transformeren. Daarna werden diverse energie transformatie oefeningen gedaan. De energie cirkel was een bijzondere ervaring. 

Tantrische Massage 
Stap voor stap werd op een zorgvuldige manier de basis van Tantrische lichaamswerk begeleid. Het gehele lichaam werd gemasseerd voor het ontspannen en het openen van diverse energie kanalen. De Kundalini massage en de Energetische Chakra Activering kwamen aan bod. Tevens werd geleerd hoe uiterst zorgvuldig met de geslachtsdelen om te gaan. Alles binnen een bijzonder veilige en comfortabele setting. 

Plezier 
Gedurende de dagen hebben we ook heerlijk het lichaam laten bewegen met allerlei dansen. We hebben veel gelachen en plezier gemaakt. De wandeling door het bos was prachtig. Enorm genoten van de twee bomen die horizontaal lagen en als evenwichtsbalk gebruikt werden. Het was af en toe hilarisch om elkaar te zien balanceren. Er heerste dan ook een relaxte sfeer. De dagen verliepen in rustige en prachtige harmonie met een open samenzijn. 

Dankbaarheid 
We hebben gezamenlijk gekookt, iedereen deed mee. Het was prachtig om te zien hoe zonder veel sturing alles op een organische manier tot stand kwam. De maaltijden waren heel uitgebreid met voor elk wat wils. Met zijn allen hebben we met zorgvuldige aandacht de retreat kunnen verzorgen. De deelnemers worden hartelijk bedankt voor de deelname en dat er weer prachtige herinneringen zijn om van na te kunnen genieten.

(c) 2012 Swami Nirav Beej 

Klik hier voor vorige Artikelen  

Klussers gevraagd 
We vragen mensen voor de Tantra Klusdagen op bijvoorbeeld woensdag t/m vrijdag in de weken dat er geen tweedaagse workshop plaats vind. Geboden wordt diverse meditaties, maaltijden en dranken. Het is de bedoeling dat ca. 5 uur per dag (meditatief) gewerkt wordt zonder verdere vergoedingen. De TantraTempel vraagt veel onderhoud en er moeten meditatieve plekken in het bos gecreëerd worden. Als je zin hebt om mee te doen neem dan vrijblijvend contact met Nirav op. 

Tantra Verdiepings Workshops 
Middels Tantra workshops en trainingen zoals Tantra Verdiepings Weekenden kunnen stellen en singles in een veilige setting leren meer zelf-liefde, vertrouwen, compassie en liefde naar de ander, je geliefde, te ontdekken en te ervaren. Tevens leer je op een mooie liefdevolle manier je grenzen aan te geven. Hierdoor verkrijg je een diepere intieme connectie met een partner waardoor beiden gelukkiger kunnen worden.

Onthoud altijd:
Bij Tantra gaat het om de ervaring, om de manier van Zijn, van leven, je levenshouding. Je kunt dit niet uit een boekje leren of alleen naar tapes luisteren. Het is een kwestie van je aandacht op het leven, het universum te vestigen, bewust te zijn.

Contact 
Als je op de één of andere manier in Tantra geïnteresseerd bent geraakt en je Tantra verder zou willen onderzoeken, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Misschien kunnen we je dan verder op weg helpen.

Klik hier voor vorige Artikelen  


Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training  

Aanmelden - Boeken Trainingen

Voor meer Info, Aanvraag of Boeking: Stuur een e-mailtje 
Met je voornaam, mobiel nummer, onderwerp, eventuele data met tijdstip en opmerking
Je mag natuurlijk ook even bellen naar Nirav voor persoonlijk contact  06-15521760

Om de donaties zo laag mogelijk te houden werken we met vrijwilligers.
Stuur maar even een e-mailtje of geef een belletje. Je bent van harte welkom!