It seems this browser's JavaScript is down! Please enable it or upgrade to new browser.

Aanbod Tantra Retreats - Trainingen - Workshops - Sessies


Ben je op zoek naar een andere dimensie in je leven en in je contact met anderen?
Ervaar dan wat een tantrische levenshouding met jou kan doen. Het accent ligt op: bewust zijn, meditatie en transformatie. Grote kans dat je na deelname intenser gaat genieten, meer thuiskomt bij jezelf en meer in je kracht komt. De tantrische oefeningen verhogen je vitaliteit: je levensenergie gaat meer stromen, je voelt je jonger, het leven krijgt weer meer kleur en je gaat gewoonweg meer stralen.

Concreet ga je door met Tantra bezig te zijn op een innerlijke ontdekkingstocht om zo steeds dichter bij je pure Zelf te komen. Dat doe je met behulp van meditaties, aarden, ademen, mantra's, dans, tantrische rituelen en tantrische massage. Je leert te werken met mannelijke en vrouwelijke energieën en doet oefeningen om (seksuele) levensenergie te verfijnen. Dit alles gebeurt vanuit een sfeer van veiligheid en respect.

Het Tantra-aanbod is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde singles en in het bijzonder voor (gelegenheids) stellen die de intimiteit met elkaar willen verdiepen. 

Het centrum de TantraTempel staat voor het overbrengen van een zo authentiek mogelijke vorm van Tantra (klassieke Neo Tantra) en doet dat op een zeer zorgvuldige en waarachtige manier. De inzichten van Saraha van Osho*, Tantra Yoga Kriya van Satyananda Saraswati en het Taoïsme zijn daarbij het uitgangspunt.

Het Tantra Meditatie Centrum de TantraTempel is een oase van rust op een prachtige locatie in een groot natuurgebied, waar iedereen een natuurlijke geborgenheid ervaart en waar genieten vanzelf gaat. Je kunt er in alle rust in de bosrijke natuur wandelen, zonnen of een verfrissende duik in het zwembad nemen.

Je kunt natuurlijk ook een Tantra introductiedag bezoeken om te ervaren of onze manier van Tantra bij je past en of de aanpak van de TantraTempel je aanspreekt. Verder worden er meer week-trainingen en week-retreats gegeven omdat de ervaring leert dat bij Tantra een workshop van enkele dagen onvoldoende diepgang geeft.

Je bent van harte welkom!
Swami Nirav Beej

* zie de boeken: Tantra: Leven in Vrijheid & Tantra: Leven in Heelheid van Osho

Overzicht aanbod van de TantraTempel

 • Tantra Introductie dag  

  Spotlicht: Introductie dag

  Geheel onverwachts ben ik eind november naar het vrouwenweekend geweest bij de Tantratempel. Het werd een heel mooi, Lees meer

 • Tantra Mini Training  

  Spotlicht: Mini Training

  Zij schreven dan een (soms steenkolen) Engelse versie vanuit hùn spirituele achtergrond. Voor mij komen die vertalingen het dichtst bij de bron van Tantra. Die vertalingen zijn gelardeerd met heel veel fonetisch geschreven Sanskrietwoorden. Lees meer

 • Tantra Jaar Training