gekleurde oranje-rode extase, seksualiteit, via geel naar het puur centrale licht, de bron, verlichting
  the Tantric Experience, TantricExperience, Tantra Ervaring
  exclusief Tantra Meditatie Centrum voor Tantrische Informatie  
 Nederlands   English   Deutsch  

Shiva-Shakti - Buddha met Consort - Boeda met Geliefde Godin

' ONZE WEG NAAR TANTRA '

Tijdens tientallen jaren van studie en ervaringen bij diverse meesters in geheel India, Nepal en Tibet is gezocht naar de originele en meest pure vorm van Tantra. Deze intense reis en zoektocht is ontstaan bij Osho, een ware Tantra meester in India. Daarnaast heeft Nirav enkele jaren in de Himalaya's en Kashmir gemediteerd.
  
Uit al deze ervaringen is een eigentijdse combinatie van Yoga, Tantra, Taoïsme en Westerse inzichten ontstaan. Gedachtegoed van Saraha - 'Royal Song', Satyananda Saraswati - 'Ancient Tantric Techniques of Yoga and Kriya' en Mantak Chia - 'Taoïsme' is hierin verwerkt. Deze unieke en authentieke combinatie wordt in de sessies, workshops en trainingen gebruikt en overgedragen.
  
Wat heeft Tantra gebracht?
Tantra is een dynamische levenshouding. Als Tantra op schrift wordt gesteld is het eigenlijk geen Tantra meer, dan maak je 't dood. Want Tantra is meegaan met de tijd, veranderingen, inspelen op situaties en omstandigheden. Tantra is vooral het bewust zijn van al deze mutaties, leert je te observeren en de kern van de zaken te zien. Het gevolg kan een immense rust en een bijna oneindig vertrouwen in het bestaan zijn. Tevredenheid en geluk ontstaan . . .
  
  
     [ lees verder . . . ]                                             [ terug ]

 
Updated: 13-sep-13  
  Agenda | 06-15521760 of 0344-651128 | sessies@tantratempel.nl
terug verder